Sayfa yolu
HÜDA PAR yöneticisinden açık tehdit: '15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacak'
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 04.04.2023 , 13:56 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Milletvekili seçimine AKP listelerinden girecek olan HÜDA PAR, muhalefeti hedef gösteren açıklamalarının ardından açık tehdit içeren mesajlar paylaşmaya başladı.
Hizbullah'la bağlantısı olduğu bilinen partinin genel idare kurulu üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, 15 Mayıs'ı işaret ederek, "sonun başlangıcı olacak" dedi.
Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Medeniyet değerlerimiz ve kültürümüz ile barışık Hüdapar ve halkımız tüm planlarınızı boşa çıkartacaktır. Ab-d size yar olamayacaktır” ifadesini kullandı.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
