Güne soL'dan bakın: 24 Mart 2024

Dünyada ve Türkiye’de bugün neler oldu? Neler konuşuldu? Günün önemli gelişmeleri ve soL’un özel içerikleri her akşam soL Haber'de.

Haber Merkezi

TKP’den Defne’de büyük halk buluşması: Defne’de halk kazanıyor

Büyük Halk Buluşması'nda konuşan TKP Genel Sekreteri Okuyan "Kazandığınızı biliyorduk ama aylardır TKP’yi, Hizam Hasırcı’yı yok sayan anket şirketleri de artık itiraf etti" dedi.

Kadıköy’de binler Maçoğlu için yürüdü

Binlerce Kadıköylü “Kadıköy’ün umudu Fatih Maçoğlu”, “Kadıköy’ü ranta kapatacağız” sloganlarıyla Kadıköy sokaklarındaydı.

İliç'te 41 gün geride kaldı: İşçiler toprak altında, aileler bekleyişte

Cenazelerini isteyen aileler, İliç'in unutularak gündemden düşmemesi ve sorumluların cezalandırılması çağrısında bulunuyor.

Yunanistan'da komünistler NATO'ya ait tankları taşıyan treni durdurdu

Yunanistan'ın Dedeağaç kentinde komünistler, tren yolu üzerine barikat kurarak ABD ve NATO'ya ait tankları taşıyan treni engelledi.

Bursa'da ÇEDES'e karşı basın açıklaması gerçekleştiren öğretmen hedef gösterildi

ÇEDES'e karşı basın açıklaması gerçekleştiren TÖB-SEN Bursa Temsilcisi Serkan Bebek, tarikat bağlantılı veliler tarafından hedef gösterildi.

AKP'li aday liselilere 'gezi' düzenledi, izni Milli Eğitim Müdürlüğü aldı

AKP’li İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un lise öğrencilerini seçim propagandası için Anıtkabir’e götürdüğü ortaya çıktı.

Kayserispor Başkanı'nın cipiyle çarptığı bisiklet sürücüsü ağır yaralandı

Kayseri’de Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı idaresindeki cipin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.

AKP ve MHP’li adayların motorsuz makam aracı tartışması

Afyon'un Akharım beldesinde “tam Aziz Nesin’lik” denilen türden olay, AKP’li belediye başkanının motoru olmayan makam aracının kaputunun meraklı gençler tarafından açılmasıyla başladı...

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Koca, Kadir İnanır'ın yoğun bakıma alındığını, entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takip edilmesine karar verildiğini duyurdu.

İsrail Gazze'ye saldırmaya devam ediyor: Can kaybı 32 bin 226'ya yükseldi

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 32 bin 226'ya, yaralı sayısının da 74 bin 518'e ulaştığı bildirildi.

TKP: Küba halkının yanındayız

TKP, Küba'da bazı mahallerde düzenlenen gösterilerin, ABD tarafından provokasyona dönüştürülme girişimlerine dair açıklamada bulundu.

Türkan Saylan'a hakaret soruşturması kapatıldı

Türkan Saylan'a yönelik hakaretleri nedeniyle, AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İBB Meclisi AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş'a açılan dava AYM tarafından reddedildi.