AKP'li aday liselilere 'gezi' düzenledi, izni Milli Eğitim Müdürlüğü aldı

AKP’li İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un lise öğrencilerini seçim propagandası için Anıtkabir’e götürdüğü ortaya çıktı.

Haber Merkezi

Seçimlere sayılı günler kala AKP iktidarı seçim propagandasına öğrencileri dahil etmeye devam ediyor. Şimdi de İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç İş Adamları Derneği adı altında alınan izinle AKP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol için seçim çalışması gerçekleştirildi.

Seçim çalışması kapsamında lise öğrencilerini Anıtkabir’e götürmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayı alındığı ve velilere izin belgesi gönderildiği ortaya çıktı. AKP’li Erol'un ziyarete sonradan katıldığı iddia edilirken, öğrencilerin, Anıtkabir Aslanlı Yol’da Erol’un arkasında ve yanında yürütüldüğü anların görüntüleri ise Erol’un sosyal medya hesabından paylaşıldı. 

AKP’li Erol’un seçim çalışmaları kapsamında Anıtkabir’e bir gezi düzenlediği gezi için yeterli kalabalığı toplayamaması sonucu devreye Büyükçekmece Kaymakamlığı ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Genç İş Adamları Derneği devreye girdiği ileri sürüldü.