Fuat Oktay hakkındaki yolsuzluk iddialarının araştırılması önerisi reddedildi

Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay aile fertleri ve yakınlarının mal varlığının ve kaynaklarının araştırılması için verilen araştırma önergesi reddedildi.

Haber Merkezi

Saadet Partisi, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve halen AKP Ankara Milletvekili olan Fuat Oktay hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları ve aile fertleri ve yakınlarının mal varlığının ve kaynaklarının araştırılması için verdiği araştırma önergesi verdi.

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi için getirilen grup önerisi, AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Saadet Partisi Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Türkiye’nin çok ciddi şekilde temiz eller operasyonuna ihtiyacı var, her zaman söylüyorum, Türkiye'de tuz kokmuş vaziyette” dedi.

Özdağ, "Hep beraber, hep birlikte mal varlıklarımızı sadece Meclis Başkanlığı’na vermeyelim, açalım bu malvarlıklarını, kimin hakkında ne iddia varsa gelelim bu kürsülere, bu basın toplantılarına . Neden Türkiye’yi bu dedikodularla meşgul edelim? Kimin nerede bir yanlışı varsa, kimin nerede bir hatası varsa, hukuksuzluğu varsa bunun hakkında gereğini yapmak hepimizin boynumuzun borcudur" diye konuştu. (ANKA)