Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Fidan'dan 'tahıl koridoru' diplomasisi: Ukraynalı ve ABD'li mevkidaşları ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukraynalı ve ABD'li mevkidaşlarıyla gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinde tahıl koridorunu ele aldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.08.2023 , 20:13 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre görüşmelerde Karadeniz’in güvenliği, NATO'nun genişlemesi ve 'tahıl koridoru' başlıkları ele aldı.

Bakan Fidan, Blinken ile yaptığı görüşmede ayrıca Güney Kafkasya’daki gelişmeler ve Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki normalleşme sürecini de konuştu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.