Sayfa yolu
Fetihtepe Mahallesi yine abluka altında: Polis zorla evlere giriyor!
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
soL - İstanbul
Yayın Tarihi: 30.06.2022 , 11:50 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
İstanbu'da AKP'li Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'nde yaşayan yurttaşları "riskli bölge ilanı" nedeniyle zorla evlerinden çıkarmaya devam ediyor.
Fetihtepe Mahallesi'nde yaşayanlar zorla evlerinden çıkarılmaya çalışılmış, elektrik, su ve doğalgaz tesisatları sökülmüştü.
Bazı evlere koçbaşıyla giriliyor
Henüz evlerden tahliye kararı çıkmadan hukuksuzca mahallelinin elektrik ve suyu bugün de kesilmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde polis yeniden mahalleyi abluka altına aldı. Evlerini bu şekilde terk etmek istemeyen mahalleliye zor kullanan polis bazı evlere koçbaşıyla giriyor.
Mahalleye giriş çıkış ise daha önce olduğu gibi polis tarafından kontrol ediliyor.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
