Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü mobbinge devam ediyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi emekçileri, 'Cezaya karşı itirazlarımızı yaptık. Hastane yönetiminden gelecek olan cevap nezdinde gerekeni yapmaktan çekinmeyeceğiz' açıklamasında bulundu.

Patronların Ensesindeyiz

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde çalışan sağlık emekçilerine mobbing, korkutma, sürgün, tehdit gibi uygulamalarının sonu gelmiyor.

Hastanede çalışan emekçiler, geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarına gözdağı vermek adına sürgün edilen temizlik personeli Ebru Aydoğmuş hakkında disiplin cezası verildiğini belirtti.

Konuyla ilgili süreci takip eden Dokuz Eylül Hastanesi emekçileri, “Cezaya karşı itirazlarımızı yaptık. Hastane yönetiminden gelecek olan cevap nezdinde gerekeni yapmaktan çekinmeyeceğiz. Dokuz Eylül Hastanesi, ne Nükhet Hotar’ın ne de genel sekreteri Engin Basmacı’nındır. Hastane biz sağlık emekçilerinindir” diyerek karar geri çekilene kadar mücadele edeceklerini ve süreci takip edeceklerini ifade ettiler.

Patronların Ensesindeyiz Ağı’na aşağıdaki e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden ya da 0541 940 0514 numaralı telefondan ulaşılabilir:

Facebook: https://www.facebook.com/patronlarinensesindeyiz

Twitter: https://twitter.com/pensendeyiz

E-posta: [email protected]