Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Çocuklarla buluşan Erdoğan muhalefeti hedef aldı: Çocuktan 'Nasıl yani?' yanıtı

Çocuklardan oluşan temsili kabine toplantısında muhalefeti hedef alan AKP'li CUmhurbaşkanı Erdoğan'ı anlamayan çocuk, Erdoğan'a 'Nasıl yani?' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 23.04.2023 , 14:21 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan kapsamında depremzede çocuklardan oluşan temsili kabine toplantısına katıldı.

Enerji Bakanı olarak söz alan bir çocuğun konuşmasının ardından konuşan Erdoğan, çocuğa "Siz çok Gayretlisiniz, hele hele Karadeniz gazını çıkardınız ki, artık dışa bağımlılıktan kurtuluyoruz” dedi. Enerji Bakanı olarak söz alan çocuk ise “Enerjide tam bağımsızlık kazanıyoruz” yanıtını verdi.

Bunun üzerine Erdoğan “Ama sayın bakanımın bu muhalefet bizim dilimizden anlamıyor ya. Ne yapacağız onları?” sözleriyle muhalefeti hedef aldı. 

Erdoğan’ın sözlerini anlamayan çocuğun “Nasıl yani?” yanıtını vermesinin ardından, Erdoğan şu ifadeleri kulandı:

“Biz gazı bulduk diyoruz, onlar diyor ki ‘Nerede?’ Karadeniz’de. Nerede, Filyos’ta. Onlara sormak lazım, haritada bizlere Filyos’u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerede Filyos? Zonguldak’ta.”

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.