Sayfa yolu
Büyükekşi'den yumruk ve Süper Kupa krizine yanıt: 'Denk mi getirildi bilemedim'
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 30.12.2023 , 14:15 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa skandalının ardından açıklamalarda bulundu.
Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da dün gece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa finali, Suudi yetkililer tarafından Atatürk tişörtlerine ve pankartlarına izin verilmemesi üzerine iptal edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe’den yapılan ortak açıklamada ise yaşanan aksaklıklar nedeniyle karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.
Cumhuriyet’ten Arif Kızılıyalın’ın haberine göre TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye’ye dönüşte konuya açıklama yaptı.
Büyükekşi, “Son 20 gün içinde bir kulüp başkanı FIFA hakemi dövdü, bir başkan Süper Lig takımını sahadan çekti ve Süper Kupa oynanamadı ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Denk mi geldi, denk mi getirildi bilemedim” diye yanıt verdi. Büyükekşi Süper Kupa’ya dair soruları ise yanıtsız bıraktı.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
