Breadcrumb
Bu sabah görevinden alınmıştı: Rusya Ulaştırma Bakanı aracında ölü bulundu
dış haberler
Yayın Tarihi: 07.07.2025 , 21:04 Güncelleme Tarihi: 07.07.2025 , 21:05
Rusya’da bu sabah görevden alınan Ulaştırma Bakanı Roman Starovoyt aracında ölü bulundu. Starovoyt'un intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.
Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, Starovoyt’un Moskova’da kendine ait otomobilde cansız bedeninin bulunduğu bildirildi.
İlk belirlemelere göre, vücudunda kurşun izlerine rastlanan Starovoyt’un intihar ettiği ihtimali üzerinde durulduğuna işaret edilen açıklamada, olaya ilişkin soruşturma açıldığı kaydedildi.
Starovoyt, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından bu sabah görevden alınmıştı. Rus basınında, bir dönem Kursk valisi olan Starovoyt’un aleyhine yolsuzluk davası sürecinin başladığı haberleri yer almıştı.
| Danimarka kadınları askere alacak: Tehdit Grönland'ı isteyen ABD değil Rusya'ymış |
|
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.