Bizim Gazete'nin yeni sayısı çıktı: 'Be ahlaksız, be namussuz, be adi'

Bizim Gazete'nin 26. sayısı 'Be ahlaksız, be namussuz, be adi – Halka hakaret edilmez, bunu öğreneceksiniz' manşetiyle çıktı.

Haber Merkezi

Bizim Gazete’nin 26. sayısı bugün “Be ahlaksız, be namussuz, be adi – Halka hakaret edilmez, bunu öğreneceksiniz” manşetiyle okurlarıyla buluşuyor.

Gazetenin manşet yazısında şöyle deniliyor:

Halk iktidarın söylediklerinden bambaşka bir gerçeği  yaşıyor. Bu gerçek ne kadar yok sayılmak istense de bütün ülkeye mâl oldu bile. Başlarda iktidar ve  etrafındaki devlet yetkilileri fotoğraf çektirmek için bile halkın arasına inemezken, şimdilerde kameralara uzamış sakallarıyla poz veriyor ve nasıl da çalışıp çabaladıklarını göstermeye uğraşıyor.

Ama gerçek ortada: Devletin kaynakları gereken zamanda harekete geçirilmedi. Çünkü afete koşmak için görevlendirilmiş kurumların içi boşaltılmış, iktidar ortaklarının akrabalarına oyun alanı yapılmıştı.

Halk kendi yaralarını kendi sarmaya çalışırken ortalarda görünmeyen AKP devleti, şimdi sadece gerçekleri örtmek ve halkı susturmak için sahnede.

Herkesin yaşayarak gördüklerini görmemek için kendini rezil eden medya ise artık kimse için inandırıcı değil. Felaketlerin en büyüğünü depreme AKP’yle yakalanarak yaşamış olan halk, tehdit ve hakaretlerle susturulamıyor.

AKP iktidarının büyüklü küçüklü memurları yıkımdan sonra açılacak rant alanları için masa başında hesaplar yapmaktan başka bir iş görmezken depremin ilk günlerinde ortalıkta gözükmeyen AKP’li Cumhurbaşkanı sahne alıyor. En iyi yaptığı şeyi yapmak üzere: Halka hakaret etmek için...

Oysa son damla bardağı çoktan taşırdı.
Erdoğan şansını zorluyor.
"

Bizim Gazete'nin yeni sayısından bazı başlıklar şöyle:

  • Depremlerin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen çadır yok!
  • Yurttaş Sözü'nün şifreleri
  • Mezar otel: Isias
  • Bataklığın dibi: Yandaş medya
  • Enkazdan çıkana patron eziyeti
  • Savaş tehdidi büyüyor
  • Yobazlık öfkeyi bastırabilecek mi?

Elektronik aboneliği olanlar gazetelerini bizimgazete.net sitesinden okuyabiliyor. Basılı gazeteye ise sokak satışları ve duyurulan satış noktalarından oluşan mevcut dağıtım kanallarından ulaşılabiliyor.