Sayfa yolu
Bir milyon Facebook kullanıcısının şifreleri çalındı
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 08.10.2022 , 09:00 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Meta, yaklaşık 1 milyon Facebook kullanıcısının, bu yıl indirdikleri 400'den fazla kötü amaçlı Android ve iOS mobil uygulaması tarafından Facebook kimlik bilgilerinin çalınmış olabileceğini duyurdu.
Söz konusu uygulamaların fotoğraf düzenleyiciler, oyunlar, VPN hizmetleri, iş uygulamaları ve diğer yardımcı programlar olarak gösterildiği ifade ediliyor.
Meta yetkilileri, kullanıcıların sosyal medya girişleri isteyen yeni uygulamaları indirirken dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
