Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Beylikdüzü'nde market çalışanı bıçaklı saldırıda öldürüldü

Beylikdüzü'nde müşterinin bıçaklı saldırısına uğrayan market çalışanı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 02.09.2023 , 11:54 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İstanbul Beylikdüzü'nde bıçaklı saldırıya uğrayan market çalışanı öldü.

Dün Kavaklı Mahallesi Demokrasi Caddesi'ndeki markete gelen müşteri, olay çıkarınca çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı.

Yaklaşık 10 dakika sonra elinde bıçakla tekrar markete gelen müşteri çalışanlara saldırdı.

Aydın Karay'ı karın ve sırt bölgesinden bıçaklayarak yaralayan şahıs geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Karay, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karay, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Başka bir araçta yakalandı

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarda şüphelinin 34 ET 1499 plakalı araçla olay yerinden kaçtığını daha sonra 34 EBU 962 plakalı otomobile bindiğini tespit etti.

Plaka Tanıma Sistemi'nden Anadolu Yakası'na geçen şüpheli aracın sonrasında tekrar Avrupa Yakası'na döndüğünü belirleyen ekipler, otomobilin geliş güzergahında beklemeye başladı.

Ekipler, Kavaklı Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde önü kesilerek durdurdukları araçtaki şüpheli Y.C.T'yi gözaltına aldı.

Bu arada, şüphelinin elinde bıçakla marketin içinde koşuşturması, şahsı görenlerin de kaçmaya çalışması güvenlik kamerasınca kaydedildi. (AA)

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.