Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Babacan'dan bakanlığı döneminde yaptığı özelleştirmelere: Bugünkü aklımız olsa yapmazdık

Ali Babacan, kendisinin bakan olduğu dönemde yapılan özelleştirmeler için 'Elektrik, doğalgaz dağıtımı alanlarında özelleştirme doğru olmadı' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 16.03.2023 , 09:07 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

tv100 ekranlarındaki Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'un bu haftaki konuğu DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu. Babacan, tv100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Babacan, kendisinin Bakan olduğu dönemde yapılan özelleştirmeler için, “Elektrik, doğalgaz dağıtımı alanlarında özelleştirme doğru olmadı. Özelleştirilen dağıtım şirketlerine denetime giden adam çok zayıf eleman, dolayısıyla bunlar denetlenemiyor. Vatandaşa da hizmet pahalı ve kötü gidiyor. Bugünkü aklımız olsa bu tekel durumundaki kuruluşları özelleştirmezdik” dedi. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.