Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Antalya'da kadın cinayeti: Eşini öldürüp intihar etti

Antalya'da eşini tabancayla başından vurarak öldüren saldırganın, olayın ardından aynı silahla intihar ettiği tespit edildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 10.08.2023 , 18:32 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Antalya'nın Serik ilçesindeki evlerinin bahçesinde 48 yaşındaki eşi Elif Bayat'ı tabancayla başından vurarak öldüren 50 yaşındaki Ercan Bayat, aynı silahla intihar etti.

DHA'nın haberine göre; olay, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Beton firmasında çalışan Ercan Bayat işe gitmeyince mesai arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşmaya çalıştı. Bayat telefonu açmayınca arkadaşları, bu kez de komşularını arayıp evde olup olmadığını sordu. Eve giden komşular, Ercan Bayat ile eşi Elif Bayat'ı bahçede hareketsiz yatarken buldu. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Elif Bayat ve Ercan Bayat'ın öldüğü belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cesetler, otopsi için Serik Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. İlk incelemede, Ercan Bayat'ın bahçedeki yemek masasında karşılıklı oturdukları sırada eşi Elif Bayat'ın başına tabancayla ateş ettiği, ardından da aynı silahla intihar ettiği tespit edildi.

Ercan Bayat'ın annesi, babası ve kardeşleri ile oğlunun, Isparta'ya gezmeye gittikleri için olay sırasında evde olmadıkları belirtildi. 

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.