AKP'li Akbaşoğlu: Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’dan önce de siyasi cinayetlerden bahsetmişti

AKP'li Akbaşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun 'kaotik ortam oluşturma çabası içinde' olduğunu iddia etti, 'hangi uluslararası istihbarat ve terör örgütlerine zemin hazırlamaya çalıştığı da ortadadır' dedi.

Haber Merkezi

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "siyasi cinayetler yaşanabileceği" iddialarını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu’nun "infial ve gerginlik stratejisi çerçevesinde kaotik ortam oluşturma çabası içinde" olduğunu iddia eden Akbaşoğlu “Siyasi cinayetler sözü de bu bağlamda değerlendirilmelidir. Aynı Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’dan önce de siyasi cinayetlerden bahsetmişti, akabinde uluslararası darbe ve işgal girişimi ile Türkiye karşılaşmıştı. Şu andaki söylemiyle hangi uluslararası istihbarat ve terör örgütlerine zemin hazırlamaya çalıştığı da ortadadır" dedi.

AKP'li Akbaşoğlu "Kesinlikle şunu ifade etmek isteriz ki, milletimiz asla ve kata bu yaklaşımlara prim vermeyecektir. Türkiye istikrarlı ve güvenli biçimde demokratik seçimlerine doğru yol alacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Haziran 2023’te yapılacak seçimlerde de herkes boyunun ölçüsünü alacaktır” ifadesini kullandı.