Sayfa yolu
AFAD: 6 Şubat'tan beri 17 bine yakın deprem meydana geldi
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 13.03.2023 , 19:58 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bugüne dek bölgede 17 bine yakın deprem meydana geldiğini duyurdu.
AFAD’ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“6 Şubat 2023 Pazarcık ve Elbistan depremlerinden sonra 13 Mart'a kadar geçen sürede 17 bine yakın deprem meydana gelmiştir. Bölgedeki deprem aktivitesi AFAD Başkanlığı tarafından 7 gün/24 saat takip edilmeye devam edilmektedir.”
Antakya'da bir deprem daha
Öte yandan Hatay’ın merkez ilçesi olan Antakya’da bugün saat 18.06’da 3.7 büyüklüğünde, 7 kilometre derinlikte bir deprem daha meydana geldi. (ANKA)
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
