Perinçek: Sayın Tayyip Erdoğan bana elini uzatmış değil, ben ona elimi uzattım

Doğu perinçek, asker cenazesinde Erdoğan'la tokalaşmasına ilişkin olarak; "“Sayın Tayyip Erdoğan bana elini uzatmış değil, ben ona elimi uzattım" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, önceki akşam Ulusal Kanal’da Haber Artı programında gündeme dair soruları yanıtladı.

Asker cenazesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile karşılaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Perinçek, Erdoğan ile tokalaşmanın tesadüf olmadığını belirtti.

“Sayın Tayyip Erdoğan bana elini uzatmış değil, ben ona elimi uzattım. Ben Vatan Partisi’nin Genel Başkanıyım, Türk milletini vatan savunmasında birleştirmekte sorumlu ve görevli olan bir partinin genel başkanıyım” diyen Perinçek, AKP iktidarının açılımdan vazgeçtiğini dile getirerek “Sonuç itibarı ile bugün bu teröre karşı mücadeleden başarı ile çıkmak için bütün partileri birleştirmek durumundayız, bütün partilerin altındaki halkı, seçmeni kitleyi ve aynı zmanada bütün partileri birleştirmekle sorumlu ve görevliyiz. Buradan böyle başarılı çıkılır. Davutoğlu’na da özellikle elimi uzattım ve elini sıktım. Çünkü orası bir şehit cenazesi orada milleti birleştirmemiz lazım” dedi.