Dilipak'a göre 'Onur Yürüyüşü' fuhuşa özgürlük için yapılıyor

Emektar bir homofobik olan Abdurrahman Dilipak'a göre, 13. Onur Yürüyüşü'nün amacı "fuhuşa özgürlük".

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, İstanbul Valiliği'nin yasağının ardından polisin saldırısına maruz kalan 13. Onur Yürüyüşü’nün fuhuşa özgürlük için yapıldığını öne sürdü.

Dilipak, “bir Ramazan günü, dini değerler alay konusu yapılarak, CHP’si ile HDP’si ile fuhşa özgürlük için birileri sokağa dökülebiliyor” dedi.

“Topyekûn bir haçlı saldırısı söz konusu. CHP, HDP, LBGT koalisyonuna şimdi bir de paralel yapının bir yazarından destek geldi. Şahin Alpay’ın dünkü yazısı ortada. Bu 'fitne ateşi'ne Müslümanları çekmek isteyen birilerinin komplolarına karşı dikkatli olmamız gerek. Bu arada batılın tasvirinin saf zihinleri idlal edebileceğini/bozabileceğini hesaba katmalıyız” ifadelerini kullanan Dilipak'ın yazısının başlığı ise “Hainane plânlar ve...” şeklinde oldu.

EMEKTAR HOMOFOBİK

Dilipak geçtiğimiz yıl kaleme aldığı bir yazısında da gazeteci Ayşe Arman'ın okurları arasında yaptığı “Türkiye cinsellik araştırması” ve sonuçlarını hedef alarak, "çoğunluğu kadın olan bu garip topluluğun %50’si bekâreti yük olarak görüyormuş. Bu çevreler lezbiyenlik ve homoseksüelliği de özgürlük kapsamında gören çevreler" sözlerini de sarf etmişti.