Beşiktaş'ta işçileri darp eden patron gözaltına alındı

İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli iki işçiyi darp eden mekan sahibi gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Meydan Beşiktaş adlı mekanın sahibi, işçilere "Beni görünce ayağa kalkacaksınız" diye saldırmıştı.

Saldırıya uğrayan Gaye Akıl adlı işçinin olaya ilişkin yaptığı paylaşımın ardından, hakkında günlerdir işlem yapılmayan Şahin Şeker, gözaltına alındı.

Şeker'in gün içinde adliyeye sevkedileceği belirtildi.

'ANİ ÖFKE PATLAMALARI YAŞIYORUM'

Şahin Şeker'in emniyette polis ekiplerine verdiği ilk ifadede şunları söylediği öğrenildi:

“Olay günü iş yerine girdiğim zaman sinirliydim. Bilet satış bölgesinden geçerken, Gaye Akıl'la kısa bir tartışma yaşadım ve oradan ayrıldım. Yaşananlara moralim çok bozuldu ve arkadaşlara nasihat vermek için geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırlarıyla karşılaştım. Bilet kesen Enver D. ile konuşmak istediğim sırada Gaye Akıl olaya karışarak müdahale etti. Bu sırada kendimi kaybettim ve bu tatsız olaylar yaşandı. Son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuzluklar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlar için çok üzgünüm. Bu olay dışında Gaye Akıl ve Enver D. ile ilgili şahsi bir husumetim bulunmuyor. Yaşananlardan pişmanım.''

DOROCK XL: SALDIRGAN MAL SAHİBİ

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in, Beşiktaş Dorock XL markasının bulunduğu alanın mal sahibi olduğunu duyurdu.

Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye hanımın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir" denildi.