Bahçeli: Badem bıyıklı kapitalistlerle yoksul MHP'liler nasıl birbirleriyle yakındır?

Devlet Bahçeli, "12 yıllık badem bıyıklı kapitalistlerle, yoksulluk içerisinde işsizi çok olan MHP’liler nasıl birbirleriyle yakındır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genişletilmiş il başkanları toplantıları kapsamında yaptığı ziyaretlerde açıklamalarına devam ediyor.

Bahçeli, “AKP-MHP tabanı birbirine yakınmış. Nasıl yakın? İçinizde badem bıyıklı kapitalistler var mı? 12 yıllık badem bıyıklı kapitalistlerle, yoksulluk içerisinde işsizi çok olan MHP’liler nasıl birbirleriyle yakındır? Hırsızı istemiyoruz. Türk milleti adına MHP ev sahibi ise ev sahibi ile evi soymaya gelen hırsızı nasıl birbirine yakın olarak nitelendirirsin?” dedi.

"AKP ile MHP’nin koalisyonunu isteyenler MHP’ye değil, AKP’ye hizmet etmektedir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti: 

"MHP’yi AKP'yle iktidara zorlayanlar, tek başına iktidara gayretine sahip değilse, onlar partinize değil, sizin var olan gücünüzü bir iktidar boşluğunda birilerine yamamak suretiyle AKP’nin 12 yıllık çürümüş iktidarının devamını istemektedir. Söylediklerimin hepsi sabahlara kadar uyku orucu ile düşünülen ve Türkiye için önerilen konulardır. Demokratik açılımı savunan zavallılar, MHP’yi aralarına alıp kendilerine benzetmek için oyun kurmaktadırlar. Oyuna düşmeyiz."