Şaka değil: Genelkurmay Başkanlığı'ndan Nagehan Alçı'ya geçmiş olsun telefonu...

AKP'li "yazar" Nagehan Alçı'ya tepki gösterdiği için gözaltına alınan Nazlı Işıldak olayı sonrası Genelkurmay Başkanlığı tarafından Nagehan Alçı'ya telefon açılarak geçmiş olsun denildi...

AKP'li yazar Nageha Alçı, kendisine tepki gösteren piyanist Nazlı Işıldak'ı gözaltına aldırdı,  Genelkurmay Başkanlığı da asker kızı olduğu belirtilen piyanist Işıldak için Nagehan Alçı'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konuyu köşesine taşıyan ve Işıldak'a hakaretler yağdıran Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı, "Bu çirkin olayın duyulmasıyla beraber dün Genelkurmayımız da hem Nagehan'a hem de bana hemen üzüntülerini ilettiler. Dahası bu emekli generalin personel kayıtlarına bakınca sadece iki oğlunun olduğunu ve kızının olmadığını, ortada tuhaf bir durum olduğunu söylediler. Ayrıca bu generalin Balyoz mağduru da olmadığını ilettiler. Aynı şekilde nüfus kayıtlarında da generalin bir kızı olmadığı gözüküyordu. Biz de saldırganın iddia ettiği kimliğini Genelkurmay'a ilettik. Şu an soruşturuluyor..." ifadelerini kullandı.