Öldürülen Ceren Özdemir toprağa verildi

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bıçaklı saldırı sonucu öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir toprağa verildi. Özdemir'in öldürülmesine ilişkin bir kişi yakalandı. Şüpheli gözaltına alınırken iki polisi bıçakla yaraladı.


Ordu'nun Altınordu ilçesinde, evinin önünde karnından ve göğsünden bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren balerin Ceren Özdemir'in öldürülmesine ilişkin bir şüpheli yakalandı.

Özdemir'in katil zanlısı olduğu söylenen Ö.A.'nın, gözaltına alındığı sırada iki polisi bıçakla yaraladığı belirtildi. Karnından yaralanan polis hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan zanlı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İKİ KEZ FİRAR

Ordu Valiliği, gözaltına alınan zanlının, yapılan sorguda suçunu itiraf ettiğini açıkladı. Ayrıca zanlı Ö.A.'nın 2005 yılında Ordu'da bir çocuğu öldürmekten 20 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi. Ö.A.'nın cezaevinden kaçtıktan sonra geçen yıl hırsızlık yaparken yakalanarak yeniden cezaevine konulduğu öğrenildi. Zanlı Ö.A.'nın üç gün önce ikinci kez cezaevinden firar ettiği belirtildi. Dün geceyarısı Özdemir cinayetiyle ilgili gözaltına alınan kuryenin ise olayla ilgisi olmadığından serbest bırakıldığı öğrenildi.

ÜNİVERSİTEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde dün akşam bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ancak kurtarılamamıştı.

20 yaşındaki Ceren Özdemir için ilk olarak Ordu Üniversitesinde tören düzenlendi. Ardından Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'nde cenaze töreni yapıldı. Törene, Özdemir'in yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Ulubey Kaymakamı İsmail Güney, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ile çok sayıda yurttaş katıldı.