'Kadınların çalışması caiz değildir' diyen Cübbeli Ahmet'i, kadın doktor tedavi etti

Kendisini Cübbeli Ahmet Hoca olarak diye tanıtan Ahmet Mahmut Ünlü, dün gece hastaneye kaldırıldı. Ancak "kadınların erkeklerle birlikte çalışması caiz değildir" diyen Ünlü'nün tedavisini bir kadın doktor yaptı.

Kendsini Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıtan Ahmet Mahmut Ünlü, "romatoit artrit" hastalığı sebebiyle iltihap yükselmesinden dün acil olarak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra paylaşılan bir fotoğrafta Ünlü’ye hastanedeki ilk müdahaleyi bir kadın doktorun yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü daha önce yaptığı gerici açıklamarında "kadınların erkeklerle birlikte çalışması caiz değildir" demişti. Ancak dün gece hastanedeki tedavisinin kadın doktor tarafından yapılması "konu kendisi olunca herşey caiz" olarak değerlendirildi.

NE DEMİŞTİ?
“Bugün çalışan bayanların ekseriyetinin maruz olduğu durum erkekler arasında çalışmadır. Memuriyetler, bazı noktalarda işçilikler böyledir. Erkek-kadın karışık çalışmaktadır. Bir kadının başı kapalı, avret yerleri kapalı ancak erkeklerle bir arada. Buna caiz dememiz öncekilere caiz dediğimiz gibi kolay değildir”