Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Türkiye pirinç ithal edecek: TMO ihale açtı!

Türkiye pirince muhtaç bir ülke haline getirildi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 41 bin 250 ton pirinç alımı için uluslararası ihale açtı. Avrupalı ticaret kaynaklarının verdiği bilgiye göre, ihalelere 8 Mart'a kadar teklif verilebilecek.

Yayın Tarihi: 06.03.2018 , 14:10 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 41 bin 250 ton pirinç alımı için uluslararası ihale açtı.

Reuters'in Avrupalı ticaret kaynaklarının verdiği bilgiye dayandırdığı habere göre, ihalelere 8 Mart'a kadar teklif verilebilecek.

TMO İTHALATÇI OLDU! 

TMO, bu ay içinde bugünkü de dahil olmak üzere dört ürün grubunda ihale açarak piyasada aktif bir alıcı haline geldi. Kurumun yaklaşık 230 bin ton Avrupa menşeli ekmeklik buğday, 108 bin mısır ve 96 bin ton yemlik arpa için açık alım ihalesi bulunuyor.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.