Sinop'tan kovulan Nureddin Yıldız, Gaziantep'te de istenmiyor!

"6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenilebilir", "Kadınlar dayak yedikleri için sabah kadar şükretmelidir" gibi sözleriyle tanınan yandaş Sosyal Doku Vakfı'nın gerici Başkanı Nureddin Yıldız, protesto edilerek kovulduğu Sinop'tan sonra 16 Mayıs Pazartesi günü Gaziantep'te konferans vermeye hazırlanıyor. Ancak Antep halkı da Yıldız'a öfkeli. Sosyal medyada tepki…

soL-Antep

"6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenilebilir", "Kadınlar dayak yedikleri için sabah kadar şükretmelidir", "Kadın spiker izlemek günahtır" ve "Çalışan kadınlar fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor" gibi sözleriyle tanınan yandaş Sosyal Doku Vakfı'nın gerici Başkanı Nureddin Yıldız, protesto edilerek kovulduğu Sinop'tan sonra 16 Mayıs Pazartesi günü Gaziantep'te konferans vermeye hazırlanıyor. Ancak Antep halkı da Yıldız'a öfkeli. Sosyal medyada tepki çığ gibi büyüyor. 

12 Mayıs Perşembe günü Sinop'ta vereceği konferans iptal edilen Nureddin Yıldız'ın 16 Mayıs Pazartesi günü Gaziantep'te bir konferans vereceği duyuruldu. Sosyal Doku Vakfı ve Şehitkamil Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenleyeceği bildirilen "Adam Genç" ve "İnsanlık Zamanı" adlı iki konferans, kentte tepkilere yol açtı. 

GERİCİLİĞE KARŞI AYDINLANMA HAREKETİ: NUREDDİN YILDIZ GAZİANTEP'TEN DEFOL

Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi yerel biriminin hazırladığı afişte "Sapık Nureddin Yıldız Gaziantep'ten defol" şeklinde tepki gösterdi. Afişte şu cümlelere yer verildi: "Edirne ve Sinop halkı '6 yaşındaki kız evlenebilir' diyen Nureddin Yıldız isimli gerici yobazı kentlerinden kovdu. Sıra bizde. 16 Mayıs'ta Nureddin Yıldız'ın kentimizde konuşmasına izin vermeyeceğiz. Sapıkları şehrimizden ve ülkemizden kovacağız." 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

"Bayanlara yer ayrılmıştır" ibaresinin dikkat çektiği ve Nureddin Yıldız'ın konuşacağı konferansa sosyal medyadan da şu tepkiler geldi: