Öğretmenlere 'değerler eğitimi' adı altında gericilik propagandası!

Türkiye'de dindarlığın niceliğinin artmasına rağmen niteliğinin düşmesinden şikayetçi olan Bedri Gencer, Kartal'da öğretmenlere "değerler eğitimi" verdi. Gencer, yandaş "gazete" Star'da yayımlanan söyleşisinde medeniyet ve modernizm kavramlarını eleştirerek, insanlığın gerçek ihtiyacının fıtrat ve sünnet olduğunu savunmuştu.

Kartal ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün her ay gerçekleştirdiği seminerler kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesinde bugün "Değerler Eğitiminden Erdem Ahlakına" başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Sunumu YTÜ Sosyoloji Bölüm Başkanı Bedri Gencer yaptı. Konuşmasına besmeleyle başlayan Gencer, güzel ahlakın İslam'da olduğunu ve bunun için toplum yaşamının İslami kurallara göre düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmasında evliliği de gündeme getiren Gencer, evliliğin bir defa yapılması ve mezara kadar sürmesi gerektiğini ifade etti. Eşinden boşanan kadınların "hafif kadınlar" olduğu imasında bulunan Gencer'in sözleri üzerine salondaki öğretmenler, "Saygısızlık yapıyorsunuz, insanların nasıl yaşayacağına, kiminle evlenip ne zaman boşanacağına siz karar veremezsiniz" diyerek salonu terk etti.

Twitter hesabında gerici paylaşımlarda bulunan Gencer, yine buradan yaptığı paylaşımda "modernizmin ve sekülerizmin getirdiği en büyük illetin dini yaşamak değil tartışmak" olduğunu ifade etmişti.

Gencer, geçtiğimiz yıllarda yandaş "gazete" Star'da yayımlanan söyleşisinde medeniyet ve modernizm kavramlarını eleştirerek, insanlığın gerçek ihtiyacının "fıtrat" ve "sünnet" olduğunu savunmuştu.