Erdoğan'ın fetvacısı Hayrettin Karaman: Eşcinsel ve ateistlere kötü bakmak haktır!

16 Nisan referandumundan önce "evet" oyu vermenin "farz" olduğunu açıklayan ilahiyatçı Hayrettin Karaman, şimdi de eşcinsel ve ateistlere kötü bakmanın bir "hak" olduğunu yazdı.

Haber Merkezi

Kamuoyunda "Erdoğan'ın fetvacısı" olarak bilinen yandaş "gazete" Yeni Şafak'ın gerici yazarı Hayrettin Karaman, bugünkü köşesinde eşcinsel ve ateistlere kötü bakmanın bir "hak" olduğunu yazdı. 

Yeni Şafak'ta bugünkü (6 Temmuz 2017) köşesinde "Eşcinsele iyi (hoşgörülü) bakamayız" başlıklı bir yazı kaleme alan Hayrettin Karaman şu cümleleri kullandı:

"Türkiye toplumunda evet ate ve ateistler ile eşcinsellere kötü bakış yaygındır; ancak bu hem bir vakıadır, hem de bir haktır. İnsan haklarına dayalı demokrasilerde bir kimsenin ate ve eşcinsel olma ve bu oluşları savunma hakları varsa, böyle olmayanların da kendi değerlerine dayalı olarak ateistlere ve eşcinsellere 'kötü bakma' hakları, hatta Müslüman iseler vazifeleri vardır.

Evet, bir Müslüman ateiste ve eşcinsele kötü bakar, Allah’ı inkar etmenin ve cinsel sapıklığın kötü olduğuna inanır, böyle düşünür, bu inanç ve düşüncesini savunur, çocuklarını da bu anlayış içinde eğitir."

"REFERANDUMDA EVET DEMEK FARZDIR" DEMİŞTİ!

Karaman, 16 Nisan referandumundan önce "evet" oyu vermenin "farz" olduğunu savunmuştu.