Erdoğan bu kez Okan Bayülgen'i hedef aldı: Torunları o diziyi izliyor diye!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde konuşma yaptırılmadığı gerekçesiyle ödülü iade eden "Diriliş Ertuğrul" dizisine “Benim torunlarım bile bırakmıyorlar, tamamını izlemek yetmiyor, bir de özetini izliyorlar” sözleriyle destek verirken, Okan Bayülgen'e ise “Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş” sözleriyle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece TRT World açılışında Diriliş Ertuğrul dizisine destek verdi. AKP projesi haline gelen ve TRT ekranlarında yayınlanan diziye ilişkin “Benim torunlarım bile bırakmıyorlar, tamamını izlemek yetmiyor, bir de özetini izliyorlar” diyen Erdoğan, ödül töreninde diziyi izlemediğini söyleyen Okan Bayülgen'e ise, “Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş” sözleriyle tepki gösterdi.

“Onların o şekilde yorum yapmalarına değerlendirmelerine hiç kulak asmayın. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil. Asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya asıl mükafat asıl ödül bu. Mesele budur. Benim torunlarım bile bırakamıyor. Tamamını izlemek yetmiyor bir de özetini izliyorlar" diyen Erdoğan, "Bu denli artık gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Sıradan değil. Ama onlar beyefendi izleyememiş fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlamasını beklemenin boş bir çaba olduğunu anlamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.