Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

CHP'li Tanal'dan önemli iddia: Bu üç bakanlık Menzil tarikatının elinde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, üç bakanlığın Menzil tarikatının elinde olduğunu söyleyerek, "Emniyet mensupları tayin terfi alabilmek için Menzil'den referans alıyor" açıklamasında bulundu.

Yayın Tarihi: 25.07.2017 , 13:45 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:52

KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İçişleri, Adalet ve Sağlık Bakanlıkları'nın Menzil tarikatının elinde olduğunu açıkladı.

"Geçmişte FETÖ'ye nasıl okullar arsalar tahsil ettiyse, güçlendiyse, kuvvetlendiyse, darbe girişimine kadar geldilerse aynı şekilde yeni FETÖ'ler çıkacak" ifadelerini kullanan Tanal, ayrıca bazı bakanlıkların Menzil tarikatının elinde olduğunu da söyledi. 

Tanal, "Şu anda İçişleri, Adalet, Sağlık Bakanlıkları Menzil tarikatının elinde. Emniyet mensupları tayin terfi alabilmek için Menzil'den referans alıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Devlet böyle cemaat kültürüyle idare edilemez. Sizin referansınız liyakat olacak. Liyakatın olmadığı ülkede kayırmacılık vardır, eşitlik olmaz, hukuk devleti olmaz, insan hakları olmaz" ifadelerini kullandı. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.