Çav Bella'yı mırıldandı, işten atıldı!

Ankara Balgat'ta bir çocuk atölyesinde oyun kurucu olarak çalışan genç öğretmen, sigara molasında Çav Bella'yı mırıldanınca, atölye yöneticisi 'Sen bunu çocukların yanında da mırıldanırsın, biz muhazafakâr bir kurumuz' diyerek öğretmeni işten çıkardı.

Haber Merkezi

Ankara Balgat'ta bir çocuk atölyesinde oyun kurucu olarak çalışan genç öğretmen, sigara molasında Çav Bella'yı mırıldanınca, atölye yöneticisi "Sen bunu çocukların yanında da mırıldanırsın, biz muhazafakâr bir kurumuz" diyerek öğretmeni işten çıkardı. 

Olay Ankara'nın Balgat semtinde Cevizlidere Caddesi'nde faaliyet gösteren çocuk atölyesinde meydana geldi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği mezunu genç eğitimci, bir hafta kadar önce çocuk atölyesinde "oyun kurucu" olarak işe başladı. Çeşitli anaokulu ve ilkokullardan öğrencilerin gruplar halinde gelip oyun oynadığı atölyede çalışmaya başlayan genç eğitimci, 27 Şubat 2018 Salı günü mola sırasında Çav Bella'yı mırıldanmaya başladı. Bunu duyan atölye yöneticisi, genç eğitmenin yanına gelerek, "Bu marşı mırıldandığını daha önce de duydum, sen bunu öğrencilerin yanında da söylersin, biz muhafazakâr bir kurumuz, seninle daha fazla çalışamayız" diyerek eğitmeni işten çıkardı. 

Konuyu soL'la paylaşan genç eğitmen, zarar görmemesi için kendisinin ve çalıştığı kurumun isminin haberde yer almasından kaçındı. 

[[[RELATEDNEWSREPLACEMENT: /one-cikanlar/2017-isciler-icin-nasil-gecti-isciler-sola-anlatti-222801]]]