Ana içeriğe atla
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Çamlıca kulesinde korkunç iş cinayeti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın bu yıl içinde biteceğini duyurduğu Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında çalışan bir işçi 220 metreden düşerek öldü.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 09.11.2017 , 09:47 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 06:02

İstanbul Üsküdar'da inşaatı süren Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında çalışan 34 yaşındaki Vehbi Kara yaklaşık 220 metre yüksekten düşerek yaşamını yitirdi.

Sabah gazetesinden Furkan Kara'nın haberine göre, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, Kara'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Vehbi Kara'nın yakınları olayı haber alınca şantiyeye geldiğinde şok yaşadı. Yakınları ve çalışma arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, haziran ayında kulenin bu yıl içinde bitirileceğini duyurmuştu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.