Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

AKP'liler Malatya Paşaköşkü Mahallesi'ne silahlar ve bıçaklarla saldırdı

Malatya Paşaköşkü Mahallesi'nde AKP'lilerin mahalleye silahlarla ve bıçaklarla saldırdığı öğrenildi. Paşaköşkü Camii'sinin çevresindeki sokaklar polis tarafından tutulurken yurttaşların gerici saldırıyı püskürttüğü öğrenildi.

Yayın Tarihi: 17.07.2016 , 22:58 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:16

Alevi yurttaşların yoğun yaşadığı Malatya Paşaköşkü Mahallesi, AKP'lilerin hedefinde. 

Dün gece denenen provokasyon girişimlerinin ardından mahalleye silahla saldıran AKP'liler, yurttaşlar tarafından püskürtüldü.

soL'un edindiği bilgilere göre önce silahla saldıran ve mahalleliler tarafından kovulan AKP'lilerin daha sonra da bıcaklarla saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Paşaköşkü Camii'sinin çevresindeki sokakların polis tarafından kuşatıldığı öğrenilirken halk caminin önünde bekliyor. AKP'lilerin saldırmaya çalıştıkları da gelen bilgiler arasında.

Paşaköşkü'ndeki polis ablukası devam ediyor. Ana caddenin polis tarafından tutulmasının ardından ara sokaklara da polis barikatlarının kurulduğu bildirildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.