Mevlüt Yüksel güreşe doymuyor: Yine ZDF kanalı önünde

Alman kanalı ZDF'nin önünde yaptığı yayınla gündeme gelen A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel yine ZDF'nin önüne gitti.

Almanya'nın ikinci devlet televizyon kanalı ZDF'nin önünde yaptığı yayınla sosyal medyada alay konusu olan, A Haber'de yayınlanan Yaz Boz programı muhabiri Mevlüt Yüksel, yine ZDF'nin önündeydi.

Oda TV'nin haberine göre, Yüksel bu kez ZDF ile sınırlı kalmadı. Aynı Zamanda Bild ve Die Welt gazetesinin de önüne gidip görevlilerle görüşmek istedi. Yüksel buradan da bir sonuç alamadı.

Bir süre önce ZDF önünde yaptığı yayınla sosyal medyanın diline düşen Mevlüt Yüksel, güvenlikçilerin kendisine müdahale etmesi için büyük çaba sarf etmiş, ancak beklenen olmamıştı. Bunun ardından kanalın önünde duran çalışanların yanına giderek "gördüğünüz gibi elleri cebinde" ifadelerini kullanan Yüksel, "görüyorsunuz bu şekilde tavır sergiliyorlar. Bu mudur misafirperverlik" demişti.

YİNE ORADA

Yaz Boz programı muhabiri Yüksel, 6 gün aradan sonra yeniden ZDF önüne gidip görüşme talebinde bulundu. Uzun süre bekleyen Yüksel kimseyle görüşemedi. Sosyal medyada alay konusu olan önceki görüşmeye de değinen Yüksel, kendisini eleştirenlerin "paralelci", "gezici" ve "PKK sempatizanları" olduğunu öne sürdü.

Bild ve Die welt gazetelerinin de önüne giden Yüksel, "ne hikmetse söylediğimiz hiçbir yönetici burada değilmiş. Angela Merkel'in basın toplantısındaymış. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şikayetleri ile ilgili bir basın toplantısı yapıyormuş. Bununla ilgili tüm üst düzey yöneticiler o toplantıya gitmişler. Bu sizce normal mi bilmiyorum ama, gazetenin sadece en fazla haber müdürü oraya gider" dedi.

O görüntüler şu şekilde: