Habervaktim tiyatro haberi yaparsa: 'Erotik, skandal, hıristiyan motifleri var, viski de içiliyor...'

Tekirdağ'ın Çerkezköy Belediyesi'nin düzenleyicisi olduğu "Kim Kimdir?" başlıklı tiyatro oyunu Habervaktim adlı internet sitesinin hedefi oldu.

Habervaktim'in hedefinde bu kez Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Kim Kimdir?" adlı tiyatro oyunu var.

Çerkezköy Belediye Başkanı'nın hacca gittiğini ve oyunun bu dönemde oynandığını vurgulayan Habervaktim, tiyatro oyununu eleştirmeye kalkışınca ortaya yeni bir Habervaktim klasiği çıktı.

İşte Habervaktim'in tiyatro "eleştirisi":

"Erotik söylemlerin dillerden düşmediği sahnede, oyun boyunca ballandıra ballandıra gerçek viski ve bira içen oyuncular, izleyicileri çileden çıkardı. Çocuk ve kadınların da izlemeye geldiği tiyatro oyununa, daha fazla dayanamayan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve bazı vatandaşlar, oyunun bitmesini beklemeden, salonu terk ettiler."

Zaman manşete taşıdı
Habervaktim'in imzasız olarak kullandığı haber Zaman gazetesinin internet sitesinde " Çocukların önünde içki içip oyun sahnelediler" başlığı ile manşetten yayınlandı. Zaman haberin kaynağı olarak İhlas Haber Ajansı'nı gösterdi.

(soL - Haber Merkezi)