'Yahudi veya siyahilerle karşılaşırlarsa derilerini yüzüp parça parça edeceklerini söylediler'

Neo-Nazi Azov Taburu militanları hakkında konuşan bir gönüllü, 'Yahudi veya siyahilerle karşılaşırlarsa derilerini yüzüp parça parça edeceklerini söylediler' dedi.

Haber Merkezi

Ukrayna'ya gitmiş olan bir Fransız gönüllü, katıldığı programda Neo-Nazi Azov Taburu hakkında konuştu. Azov Taburu'nun konuşmalarını aktaran gönüllü, "Yahudi veya siyahilerle karşılaşırlarsa derilerini yüzüp parça parça edeceklerini söylediler" dedi.

Gönüllünün konuya dair konuşması şöyle:

"Avrupa'nın Neo-Naziler oldukları görüşünde olduğum militanlara hala silah tedariki yapması beni gerçekten çok şaşırtıyor. Nazi sembolleri kullanıyorlar. Bundan açıkça bahsedilmiyor ama bir bakışta anlaşılıyor, bunlar Almanya Nazilerinin kullandığı semboller. Bunları Ukrayna'nın her yerinde görebilirsiniz ve nedense bunda sakınca görülmüyor. 

Bu insanların yanında çalıştım, kendilerine ilaç veriyordum. Yanımda neler konuştuklarını biliyor musunuz? Biraz Ukraynaca ve Rusça anlıyorum, hem de birçoğu İngilizce konuşuyor. Onlar gülerek, Yahudi veya siyahilerle karşılaşırlarsa derilerini yüzüp parça parça edeceklerini söylediler. Hem de bundan çok eğleniyorlardı. Yahudi ve siyahilerle ilgili konuştukları buydu."