Skip to main content
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

TÜGVA belgelerinin kaynağı olan kişiyi açıkladı

TÜGVA'nın sosyal medya üzerinden sızan torpil belgelerinin kaynağının Mehmet Emin Yalçınkaya olduğu, ondaki bilgileri bir TÜGVA çalışanının kopyaladığı iddia edildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 20.10.2021 , 07:20 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Gazeteci Murat Ağırel, HalkTV ekranlarında yayınlanan Özlem Gürses'le Kayda Geçsin programında TÜGVA belgelerinin sızmasına ilişkin, "O dönem TÜGVA'da görev yapan Mehmet Emin Yalçınkaya, bu bilgileri kendi hard diskine kopyalamış, hard diskten silmek üzereyken o dönem yanında çalışan bir kişi de bunu almış" dedi.

Ağırel, şöyle konuştu:

"Bu kaynak hiç uzakta aramamaları gereken ki yetkililere de ilettim. Sayın TÜGVA Genel Başkanı ve daha önceki genel başkanının sekreteri Mehmet Emin Yalçınkaya'nın hard diskiymiş bu.

TÜGVA'da görev yapan Yalçınkaya bu bilgileri kendi hard diskine kopyalamış, hard diskten silmek üzereyken o dönem yanında çalışan bir kişi de bunu almış"

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.