Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

TKP'den Hataylı depremzedelerin oy hakkı için ücretsiz otobüs organizasyonu

TKP, Hatay dışında bulunan ve Hatay’da oy kullanacak olan yurttaşların deprem bölgesine giderek oy kullanması için ücretsiz otobüs organizasyonu yapacağını duyurdu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 25.04.2023 , 11:01 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

TKP, depremzedelerin oy kullanması için yaptığı planlamayı duyurdu.

TKP Hatay İl Örgütü, "Yüz binlerce Hataylı yurttaşımız, deprem sonrası Hatay'dan ayrılmak zorunda kaldı. TKP Hatay İl Örgütü olarak, 1 oyun bile çok önemli olduğunun söylendiği bu dönemde Hatay dışındaki dostlarımızın seçimde oy kullanabilmesi için ücretsiz otobüs organizasyonu yapacağız" duyurusunda bulundu. 

Bu duyurunun ardından yapılan açıklamada "Adana, Ankara, Antalya ve Mersin illerinde bulunan Hataylı yurttaşlarımızın oy haklarını kullanabilmeleri için 14 Mayıs 2023 Pazar günü #Hatay’da olacakları şekilde bu illerden ücretsiz otobüsler kaldırıyoruz. Hatay dışında bulunan ve Hatay’da oy kullanacak olan yurttaşlarımız TKP Deprem Takip Merkezi’ne (Tel: 0 531 272 53 43) ulaşabilirler" denildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.