Sayfa yolu
Tirebolu'da silahlı saldırıda yaralanan Samsunspor taraftarı yaşamını yitirdi
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 01.09.2025 , 20:26
Giresun'un Tirebolu ilçesinde lokantada çıkan silahlı kavgada yaralanan 2 kişiden biri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Doğancı köyündeki lokantada dün akşam saatlerinde çıkan kavgada silahla yaralanan Samsunspor taraftarı Ümit Çapkın (44), tedavi gördüğü Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Yaralanan Resul Çapkın'ın (38) tedavisi ise Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.
Olayla ilgili gözaltına alınan lokanta sahibi E.T'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.
Tirebolu Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe "kasten öldürme" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandı.
Samsunspor, deplasman yoluna çıkan taraftar grubunun silahlı saldırıya uğradığını, bir ağır yaralı taraftar olduğunu açıklamıştı. Kulüp daha sonra yaptığı açıklamada saldırının Trabzonspor-Samsunspor maçıyla bir ilgisi olmadığını bildirmişti.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.