Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Ticaret Bakanı açıkladı: Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalandı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Ticaret Bakanlığımız Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalaması yapılmıştır' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 16.06.2021 , 10:44 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Ülkücü mafya Sedat Peker'in AKP'nin önde gelen isimlerine yönelik yaptığı kokain ticareti suçlamalarının ardından bugün dikkat çeken bir açıklama geldi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Mersin Limanı'nda 1 ton kokain yakalandığını söyledi, "Bu yakalama, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır. Bu başarılı operasyondan ötürü Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum" dedi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.