Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Tekirdağ'da 'FETÖ' soruşturması: 2 akademisyen tutuklandı

Tekirdağ'da 2 gün önce "FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına" yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 akademisyen ve 1 doktorun emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen A.B. ve R.M. isimli akademisyenler tutuklandı. Diğer 2 kişi adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 24.04.2026 , 18:44

Tekirdağ'da "FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

"FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına" yönelik yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan 3 akademisyen ve 1 doktorun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.B. ve R.M. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, E.Ö. ile M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca "FETÖ'nün akademisyen yapılanmasına" yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2 gün önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli akademisyenler A.B. R.M. ve M.A. ile Edirne'nin Keşan ilçesinde özel bir hastanede görevli doktor E.Ö, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen 4 telefon, SIM​​​​​​​ kart, hafıza kartı ve dizüstü bilgisayara el konulmuştu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.