Sayfa yolu
Tekirdağ'da birlikte yaşadığı kadın ve çocuğunu öldüren saldırgan intihar girişiminde bulundu
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 12.01.2025 , 18:09
Tekirdağ'da Necip O. isimli bir erkek, birlikte yaşadığı kadın ve 7 yaşındaki çocuklarını tabancayla öldürüp intihar girişiminde bulundu.
Hastanede tedavisi devam eden zanlının, olaydan önce akrabalarını arayarak "Biz intihar edeceğiz" dediği öğrenildi.
Anne ve kızı hayatını kaybetti
Olay, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde bulunan müstakil bir evde meydana geldi.
İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri girdikleri evde Necip O. ile Özbekistan uyruklu Shaksnoz L.'yi ve 7 yaşındaki kızları Şehrinin O.'yu silahla vurulmuş olarak buldu.
Anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlenirken, Necip O.'nun ise duran kalbi, sağlık ekibinin müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Mektup bırakıp akrabalarını aramış
37 yaşındaki Necip O.'nun birlikte yaşadığı Shaksnoz L. ve çocukları Şehrinin O.'yu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihara teşebbüs ettiği belirtildi.
Necip O.'nun olaydan önce İstanbul'da yaşayan akrabalarını arayarak, "Biz intihar edeceğiz" dediği öğrenildi. Necip O.'nun akrabalarının, komşularına haber verdiği, komşularının da eve gidip pencereden baktıkları ve aile bireylerini kanlar içinde yerde yatarken görüp polise bildirdiği kaydedildi.
Başına aldığı kurşunla ağır yaralanan, yapılan müdahaleyle kalbi yeniden çalıştırılan Necip O.'nun Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Shaksnoz L. ve Şehrinin O.'nun cansız bedenleri ise Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Evde yapılan aramada Necip O.'nun bıraktığı bir mektup bulunurken, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
