Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Soylu’ya 'yargılanacaksın' dediği için gözaltına alınan Hanife Yıldız serbest bırakıldı

İstanbul Adliyesi önünde Soylu’ya 'Süslü Sülo bir gün sende yargılanacaksın' dediği için darp edilerek gözaltına alınan Cumartesi Annesi Hanife Yıldız serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 17.05.2022 , 16:53 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi, Cumartesi Anneleri ve Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV), 17-31 Mayıs Uluslararası Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası'nın dair Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi önünde açıklama yapmıştı.

Açıklamaların ardından, gözaltında kaybedilen Murat Yıldız’ın annesi Hanife Yıldız, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösteren Yıldız, “Süslü Sülo bir gün sen de yargılanacaksın” dediği için darp edilerek gözaltına alınmıştı.

Yıldız ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.