Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Şişecam'ın fabrika şantiyesinde iş bırakma eylemi

Lüleburgaz'da Şişecam fabrikasının şantiyesinde Akon Grup’a bağlı olarak çalışan ve 3 aydır maaşlarını alamayan inşaat işçileri iş bıraktı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 26.03.2024 , 11:55 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Şişecam fabrikasının şantiyesinde Akon Grup’a bağlı olarak çalışan inşaat işçileri 3 aydır maaşlarını alamıyor.

Patronların Ensesindeyiz’e gelen bilgiye göre; işçiler yemeklerin kötü olması, koğuşların kalabalık olması ve hijyenik olmaması, maaşların zamanında yatmaması üzerine iş bırakma eylemine geçti.

Bunun üzerine Akon Grup formen ve proje şefleri fazla mesai ücretlerinin ödenmeyeceğini, eyleme katılan işçileri işten atacaklarını söyleyerek tehdit ettiler.

Patronların Ensesindeyiz Ağı’na aşağıdaki e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden ya da 0541 940 0514 numaralı telefondan ulaşılabilir:

Facebook: https://www.facebook.com/patronlarinensesindeyiz

Twitter: https://twitter.com/pensendeyiz

E-posta: iletisim@patronlarinensesindeyiz.org

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.