Skip to main content
  • soltv-logosoltv-light-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • soltv-logosoltv-dark-logo
  • gelenek-logo

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Sedat Peker’in avukatı, Peker'le 5 gündür iletişim kuramadığını açıkladı

Ülkücü mafya Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, müvekkiliyle beş gündür görüşemediğini söyledi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 30.11.2021 , 12:32 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Ülkücü mafya Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, TELE 1’de yayınlanan Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programına konuk oldu.

Peker’in Türkiye’ye iade edilip edilmeyeceğine ilişkin konuşan Barkın, program konuklarından gazeteci Tolga Şardan’ın “Peker sadece dijital tecritte mi? Fiziki tecritte de olduğunu düşünüyorum. Müvekilinizin sesini duydunuz mu?” sorusunu yanıtladı.

Halktv'nin aktardığı habere göre, Barkın şöyle konuştu:

“Kendisine ulaşılamadığı haberinin kamuoyu gündemine gelmesinden bir gün önce devam eden bir davası ile ilgili kendisiyle iletişim kurmuştum. O günden bugüne kadar bir iletişim kurmadım. Sadece yakınındaki bir kimse aracılığıyla bir Whatsapp mesajıyla bir dosyaya dair bir iddianame talep edildi benden. Dolayısıyla beşinci, altıncı günü buldu benim kendisiyle iletişim kurmamamın üzerinden geçen.”  

Sedat Peker’in kendisine yönelik baskı kurulacağı ve iletişim kanallarının kapatılacağı yönünde kaygı içinde olduğunu belirten Barkın, “Bu dört – beş günlük kesinti bu kaygının haklılığını gösteriyor sanki” diye konuştu.  

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.