Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Sarıyer'de çöken yol nedeniyle iki bina mühürlendi

Sarıyer'de çöken yol nedeniyle iki binanın tedbir amaçlı boşaltılmasına karar verildi. Belediye ekipleri tarafından binalar boşaltıldıktan sonra mühürlendi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.08.2023 , 17:27 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İstanbul Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda meydana gelen çökme nedeniyle iki bina mühürlendi. 

DHA'nın haberine göre, Sarıyer'de yapımı devam eden inşaat alanının istinat duvarı sabah saatlerinde çöktü. Çökme nedeniyle sokağın bir bölümü inşaat alanına uçtu.

Yetkililerin incelemelerinin ardından iki binanın tedbir amaçlı boşaltılmasına karar verildi. Belediye ekipleri tarafından binalar boşaltıldıktan sonra mühürlendi.

Binada kalanlar yakınlarının yanına gitti. Bazı bina sakinleri de kedi ve kuşlarını alarak binadan ayrıldı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.