Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Sarıgül: Tanju Bey'i seviyoruz, ama bize üyelik müracaatı olmadı

Bolu Belediye Başkanı Özcan'ın CHP üyeliğinin kendisinden habersiz değiştirilerek TDP üyeliğe çevrildiğini açıklamasının ardından, Mustafa Sarıgül'den açıklama geldi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 02.11.2022 , 16:16 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP üyeliğinden çıkartılıp kendisinden habersiz bir şekilde TDP'ye geçirildiğini açıklamasının ardından "Tanju Bey'i seviyoruz, başarılı bir belediye başkanıdır ancak bize böyle bir müracaatı olmadı" ifadelerini kullandı.

"Partimizin tüzüğü gereği bir milletvekilinin, bir belediye başkanının, üye olması için genel merkeze müracaatta bulunması lazım ve MYK'den mutlaka geçmesi lazım" diyen Sarıgül, böyle bir müracaatı olduğu zaman "en iyi şekilde değerlendireceklerini" kaydetti.

'Bazı troller böyle bir çalışma içerisine girmişler'

Sarıgül olayın "Özkan'ı yıpratmak isteyen troller" tarafından gerçekleştirildiğini kaydederken şöyle konuştu:

"Burada bir bilgi kirliliği var. Burada Tanju Bey'i çok sevenlerin yaptığı bir oyun var. Bu gösteriyor ki bazı troller Tanju Bey'i yıpratmak için böyle bir çalışma içerisine girmişler. Ben de böyle bir habere çok üzüldüm. Tanju Bey'i arayıp kendisiyle de görüşeceğim."

Sarıgül'ün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ziyaret edeceği kaydedildi.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.