Sayfa yolu
Sanko Holding’den işçilere zorunlu mesai baskısı
Patronların Ensesindeyiz
Yayın Tarihi: 02.05.2021 , 16:39 Güncelleme Tarihi: 02.05.2021 , 16:41
Gaziantep’te bulunan Sanko Holding’e bağlı Sanko Tekstil şirketinde işçiler zorunlu mesai baskısı altında çalışmak zorunda bırakılıyor.
Patronların Ensesindeyiz Ağı’na gelen işçi ihbarına göre, salgının ilk günlerinden beri işçilere zorunlu mesai uygulayan Sanko Tekstil'in, 1 Mayıs’ta da bir hukuksuzluğa imza atarak, işçilere mesai baskısı yaptığı belirtildi.
Sanko Tekstil’in, pandemi dönemiyle birlikte işçileri “ücretsiz izin” tehdidiyle çalışmaya zorladığı ve işçilerin durumdan şikayetçi olmalarına rağmen bu tutumu sürdürdüğü ifade edildi.
Patronların Ensesindeyiz Ağı’na aşağıdaki e-posta ve sosyal medya hesapları üzerinden ya da 0541 940 0514 numaralı telefondan ulaşılabilir:
Facebook: https://www.facebook.com/patronlarinensesindeyiz
Twitter: https://twitter.com/pensendeyiz
E-posta: [email protected]
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.

