Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Şampiyonluk kutlamalarında konuşma yapmaya çıkan Fuat Oktay yuhalandı

TFF 1. Lig şampiyonu Ankaragücü’nün şampiyonluk kutlamasında konuşmak için çıkan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yuhalandı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 21.05.2022 , 23:17 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

TFF 1. Lig şampiyonu Ankaragücü’nün şampiyonluk kutlamasında konuşan Fuat Oktay taraftarlar tarafından yuhalandı. Daha önce de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon taraftarlarına yaptığı konuşma sırasında yuhalanmıştı.

Ankaragücü, Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşarken, şampiyonluk kutlaması için Ankaralı taraftarlar bir araya geldi. Şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yıkılan 19 Mayıs Stadı'nın yerine hala yenisinin yapılmamış olmasını uzun süredir eleştiren Ankaralı taraftarlar, Fuat Oktay'ın "stat müjdesi"ne tepki gösterdi ve Oktay'ı yuhaladı.

Taraftarlar Fuat Oktay'a tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da daha önce Trabzonspor’un şampiyonluk töreninde yuhalanmıştı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.