Sayfa yolu
'Şaka değil' diyerek duyurdu: Hükümet İzmir'deki metroya sadece 3 bin lira bütçe ayırmış!
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 16.01.2023 , 21:50 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Halkapınar-Otogar metrosu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ayırdığı bütçenin geçen yılki gibi 2023'te de 3 bin lira tutarında olduğunu açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabında bir anket yayınlayarak, "Halkapınar-Otogar metrosu için hükümetin 2023'te ayırdığı bütçe ne kadardır?" diye sordu.
Soyer, daha sonra yaptığı paylaşımında ise cevabı "Şaka değil" diyerek 3 bin lira olarak duyurdu.
Soyer, "Hükümetin İzmir yatırım programında Halkapınar-Otogar metrosu için 2023'te ayırdığı miktar geçen yılki gibi yine 3 Bin TL, şaka değil" dedi.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
